Offerte aanvragen

Winkels: +4969 7922 2095

Internetwinkels: +69 7922 4059

Klantenservice

Toerisme
Wereldwijd succesrijk zonder contant geld

 

 

Wereldwijd niet-contant betalen

Via mijn AIDA voorafgaand aan de cruise al excursies aan wal boeken en betalen.

En aan het einde van de reis de rekening voor de massage in het spa of een cocktail op het zonnedek op één van de Concardis-terminals betalen. AIDA Cruises vertrouwt al 20 jaar op Concardis - voor het comfort van zijn gasten en voor gestroomlijnde processen in de boekhouding.

 


AIDA in getallen

De feiten op een rijtje.

 

13 schepen

 

 

 

400.000 kaartransacties per jaar

 

 

 

20 jaar Concardis-klant

 

 

 

AIDA Cruises is een van de snelst groeiende en economisch meest succesvolle toeristische ondernemingen in Duitsland en heeft momenteel ongeveer 11.400 mensen uit meer dan 40 landen in dienst.

Met momenteel 13 cruiseschepen exploiteert de onderneming één van de modernste vloten ter wereld. Tegen 2023 zal de AIDA vloot tot 16 schepen zijn uitgegroeid.

Al meer dan 20 jaar vertrouwt AIDA Cruises op de ervaring van Concardis in betalingsaangelegenheden. Gezamenlijk hebben Concardis en AIDA Cruises de betalingsaanbiedingen voor de klant steeds verder ontwikkeld. Zo kan AIDA zijn gasten altijd op maat gesneden en moderne betalingsmethodes bieden - on-line en off-line.

 

Uitdagingen

Vereisten en prestaties waaraan moet worden voldaan:

13 schepen met internationale gasten

1 E-commerce-oplossing

1 Oplossing uit één hand

 

 

 

Onze oplossingen

Op elk cruiseschip van AIDA Cruises staan Concardis-terminals met en satellietverbinding klaar om restaurantrekeningen of gebruikte diensten met een creditcard of bankpas te betalen.

Het grootste deel van de transacties wordt afgewikkeld via de website My AIDA. Hier kunnen klanten al op voorhand diensten zoals excursies aan wal, drankpakketten, wellness-behandelingen of internet boeken en betalen. Met het Concardis PayEngine Premium-pakket staan de gasten naast de creditcardbetaling nog vele andere betaalmethodes, zoals PayPal, vooruitbetaling of directe overboeking ter beschikking.

 

We hebben betalingsoplossingen nodig die overal werken, zelfs op volle zee. Met Concardis liggen we al 20 jaar op de juiste koers. AIDA Cruises

Ook de boekhouding heeft Concardis voor AIDA Cruises geoptimaliseerd: Bij elke verkoop worden op de transactiereferentie maximaal twee extra soorten informatie, zoals het ordernummer of bestelnummer, opgenomen. Dankzij EPA, het standaard gegevensformaat van een creditcard acquirer, beschikt AIDA Cruises bovendien over een elektronische kopie van alle kaartafrekengegevens. Welke informatie wordt weergegeven, kan de onderneming zelf bepalen. De verbeterde zichtbaarheid vermindert de complexiteit van de financiële bekhouding aanzienlijk.


Of het nu aan boord, online of in de boekhouding is, in alle zaken die betrekking hebben op betalingen, verlaat AIDA Cruises zich op een competente partner aan zijn zijde: Concardis.

 

De oplossingen van Concardis voor AIDA:

Vraag uw offerte aan!

Wilt u een aanbod dat bij uw bedrijf past? Onze klantenadviseurs nemen graag contact met u op voor u een goede offerte. Vul eenvoudig het onderstaande formulier in.