Bedrijfsleiding

Marcus W. Mosen

Marcus W. Mosen

Algemeen directeur

Na het behalen van een graad in de bedrijfskunde en een MBA in het Verenigd Koninkrijk, begon Marcus W. Mosen begin jaren 90 zijn professionele carrière bij de Treuhandanstalt in Berlijn. In 1995 stapte hij over naar een leidinggevende positie bij Vebacom GmbH, een telecommunicatieaanbieder.

Als hoofd van de business unit Merchant Processing trad Mosen in 1999 in dienst bij de bedrijfstak voor kaartondersteunde betalingen van de Gesellschaft für Zahlungssysteme mbH (GZS). In 2001 verhuisde hij naar First Data International en nam daar als bedrijfsleider de verantwoordelijkheid op zich voor de bedrijfsvoering en bedrijfsontwikkeling in Duitsland en later voor strategische investeringen in Europa.

In 2007 trad hij toe tot de directie van easycash Holding GmbH als Chief Business Development Officer en was daar verantwoordelijk voor het groeigedeelte en de opbouw van de creditcard-acquisitie. Na de verkoop van het bedrijf nam Marcus W. Mosen in 2010 de functie van Chief Commercial Officer op zich bij de payment service provider Ogone met als hoofdzetel België. Als lid van de Raad van Bestuur was hij verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en bedrijfsontwikkeling en stimuleerde in belangrijke mate de internationale expansie van het bedrijf en de groei via strategische partnerschappen.

In november 2013 trad Marcus W. Mosen toe tot de directie van Concardis GmbH, waar hij eerst de functie van Chief Operating Officer op zich nam. Sinds juli 2015 is hij directievoorzitter van Concardis GmbH, en in deze positie naast verkoop en productbeheer ook verantwoordelijk voor het klantenbeheer en de bedrijfsontwikkeling van de toonaangevende Duitse betalingsaanbieder.

Marcus W. Mosen is lid van het bestuur van de "Verein zur Förderung der Aktivitäten von MasterCard in Deutschland e.V." (vereniging voor de bevordering van de activiteiten van MasterCard in Duitsland). Hij is ook lid van de raad van toezicht van orderbird AG, waar Concardis strategisch vennoot is.

Jens Mahlke, CFO

Jens Mahlke

Bedrijfsleider

Met een opleiding tot bankier bij de Deutsche Bank begon Jens Mahlke zijn professionele carrière. Een studie aan de Bankakademie Bielefeld met een diploma als bankdeskundige volgde.

In 1993 keerde Jens Mahlke bij de Deutsche Bank terug. Na functies in Risk Management en zakelijke klanten, verwisselde hij in 2000 de Deutsche Bank voor New York, waar hij onder andere in een verantwoordelijke positie een Commercial Paper Programme ontwikkelde voor zakelijke klanten en financiële instellingen, en een internationale Financial Reporting opbouwde.

In 2004 stapte Jens Mahlke over op Global Transaction Banking bij de Deutsche Bank in Frankfurt en nam daar als directeur de leiding op zich van het project voor de strategische herindeling van de zakelijke klantensector in Duitsland. In 2008 werd hij benoemd tot hoofd Product Management Cards en Product Evolution in het Executive Committee van Global Transaction Banking.

Met de oprichting van de aquiratie-afdeling in 2008 trad Jens Mahlke toe tot de bedrijfsleiding van Duitse Card Service GmbH, waar hij als laatste onder meer voor de sectoren Finance, Risk Management en HR verantwoordelijk was, evenals voor de opbouw van een pan-Europees e-commerce platform (Gateway en Acquiring). Met de verkoop van het bedrijf aan EVO Payments International 2013 nam Jens Mahlke de leiding van de activiteiten van EVO in Europa op zich.

SSinds juli 2015 is Jens Mahlke Algemeen Directeur van Concardis GmbH. Als Chief Financial Officer is hij verantwoordelijk voor de sectoren Controlling, Finance, Risk Management en HR. Jens Mahlke is lid van het bestuur van de vereniging VISA Deutschland e.V. en lid van de vereniging V PAY Deutschland.