Offerte aanvragen

Winkels: +4969 7922 2095

Internetwinkels: +69 7922 4059

Klantenservice

Onze klanten

Een uittreksel over onze gezamenlijk ontwikkelde oplossingen

Oplossing voor de detailhandel

Einzelhandelslösung

"Reibungslose und schnelle Umsetzung."

Eieren, brood en tomaten met een creditcard betalen? Dat gaat bij de supermarkten en winkels van de Bünting-groep zelfs contactloos via NFC. Meer dan 1000 terminals heeft Concardis in de winkels geïmplementeerd - net als de betaalmogelijkheid per kaart in de on-line shop mytime.de.

Uitdagingen

 • Zeven distributiebedrijven met winkels
 • Extra verkooponderneming voor e-commerce
 • Wens tot oplossing uit één hand

Unsere Lösungen

Bereits seit 2011 vertraut die Bünting-Gruppe im Aquiring auf Concardis. Für die Neuausstattung der Märkte mit NFC-fähigen Terminals und der Einführung von Kartenzahlung im Online-Shop mytime.de hat die Unternehmensgruppe jetzt das gesamte Payment in die Hände von Concardis gelegt.

Meer weten

Oplossing voor de hotelindustrie

Lindner Hotels AG

Lindner Hotel: "....de service is goed voor ons en voor onze klanten.

38 hotels in zeven Europese landen, moderne concepten en uitstekende service: Lindner Hotels AG heeft een eersteklas reputatie in heel Europa. Iedere gast moet zich hiervan tot het laatste moment van zijn verblijf kunnen overtuigen. Sinds 2005 is Concardis verantwoordelijk voor het maken van deze blijvende indruk als eersteklas - met een geïntegreerde betaaloplossing die perfect in het bestaande hotelmanagementsysteem past.

Uitdagingen

 • Verlangen naar een geïntegreerde kassa-oplossing
 • Internationale gasten
 • Europese oplossing uit één hand

Onze oplossingen

De geïntegreerde POS-oplossing Concardis Payment Gateway maakt waar wat zijn naam belooft: dankzij de Oracle MICROS interface past het naadloos in het bestaande hotelmanagementsysteem. De terminal wordt gebruikt in alle Lindner Hotels & Resorts in heel Europa - snel en efficiënt dankzij de Plug & Play technologie.

Meer weten

Complete oplossing voor de handel

Concardis-referentieklant: Otto

OTTO: "Concardis begrijpt onze business."

Baur, Mytoys.de, manufactum - de Otto Group zit achter veel bekende namen. Allen hebben één ding gemeen: De contantloze betalingen regelt Concardis. Al meer dan 25 jaar vertrouwt de handelsonderneming op de betalingsprovider uit Eschborn. De ontwikkeling tot 's werelds op één na grootste on-line handelaar na Amazon heeft Concardis met op maat gesneden oplossingen en vooral overleg als gelijke partner begeleid - vooral wat betreft veiligheidsvraagstukken stond Concardis de Otto Group steeds in woord en daad terzijde.

Uitdagingen

 • Begeleid van de transformatie van het business-model gedurende meer dan twee decennia
 • Internationaal bedrijf met e-commerce en fysieke aanwezigheid
 • Grote vraag naar fraudebestrijding

Onze oplossingen

Of het nu in de on-line handel of in het fysieke bedrijf is: De betaalkaart- en creditcardafwerking neemt Concardis voor zijn rekening en ondersteunt de ontwikkeling van business-modellen al 25 jaar als partner, adviseur en dienstverlener op het gebied van betalingen.

Meer weten

Oplossingen voor beginnende ondernemingen

Oplossingen voor beginnende ondernemingen

absolute.:"Von Anfang an kompetente Unterstützung."

Een eigen winkel: openen: Christiane Waas-Andrae heeft deze droom in november 2015 vervuld. Actuele mode en accessoires, dat is wat haar klanten in haar boetiek in Keulen kunnen vinden. Zij heeft eerst informatie verzameld op het gebied van betalingen en vond in Concardis een competente zakenpartner.

Uitdagingen

 • Pas opgericht
 • Open ontwikkelingsvooruitzichten
 • Flexibele terminal

Onze oplossingen

Als oprichter van het bedrijf heeft ze veel plannen - de betalingsoplossingen moeten met haar bedrijf meegroeien. Met Concardis heeft absolute. de juiste partner aan haar zijde.

Meer weten