Offerte aanvragen

Winkels: +4969 7922 2095

Internetwinkels: +69 7922 4059

Klantenservice

Hotelwezen
Geïntegreerde oplossing

 

 

Geïntegreerde oplossing voor de hotelindustrie

38 hotels in zeven Europese landen, moderne concepten en uitstekende service: Lindner Hotels AG heeft een eersteklas reputatie in heel Europa, waarvan elke gast zich tot op het laatste moment van zijn verblijf moet kunnen overtuigen.

Sinds 2005 is Concardis verantwoordelijk voor het maken van deze blijvende indruk als eersteklas - met een geïntegreerde betaaloplossing die perfect in het bestaande hotelmanagementsysteem past.

 


Lindner Hotels AG in getallen

De feiten op een rijtje.

 

38 Hotels en resorts van de merken Lindner Hotels & Resorts evenals mijzelf en alle hotels (waarvan 6 in planning)

 

 

 

7 Landen in Europa

 

 

 

2000 Medewerkers

 

 

 

Lindner Hotels AG omvat zowel zaken- en congreshotels als themahotels en een vakantiepark.

Individuele en moderne concepten op hoog niveau onderscheiden het merk. Het motto "Niet alleen beter. Anders. is programma. De gasten moeten vanaf de eerste toegang tot het huis tot aan de kassa van alle comfort kunnen genieten. Een uitdaging: klanten komen uit de hele wereld, spreken verschillende talen en rekenen in hun lokale valuta. In de hotelbranche betekent betaling ook meer dan alleen betalen: Kamers worden vooraf per creditcard gereserveerd, eventueel geannuleerd of omgeboekt, en het gehele controlesysteem loopt via speciale hotelmanagementsystemen.

 

Uitdagingen

Vereisten en prestaties waaraan moet worden voldaan:

Verlangen naar een geïntegreerde kassa-oplossing

Internationale gasten

Europese oplossing uit één hand

 

 

 

Onze oplossingen

De geïntegreerde POS-oplossing Concardis Payment Gateway maakt waar wat zijn naam belooft: dankzij de Oracle MICROS interface past het naadloos in het bestaande hotelmanagementsysteem.

De terminal wordt gebruikt in alle Lindner Hotels & Resorts in heel Europa - snel en efficiënt dankzij de Plug & Play technologie. Maar niet alleen de integratie is handig, maar ook de bediening. De gast kan hier met alle actuele nationale en internationale kaarten betalen en de taal kiezen die bij hem of haar past.

 

Perfecte service is een must voor Lindner Hotels & Resorts. Daarom vertrouwen we op Concardis als het gaat om de betaling, want de service is goed voor ons en voor onze klanten.Dieter Tuxhorn, Hoofd Financiën en Boekhouding Lindner Hotels & Resorts

Maar dat is nog niet alles: Lindner Hotels & Resorts bieden de extra service DCC. De Dynamic Currency Conversion herkent automatisch in welk land de kaart is uitgegeven en toont het bedrag van de betaling in de eigen valuta van de gast - uiteraard tegen de huidige wisselkoers. Meer dan 40 valuta's zijn beschikbaar. Er is geen mentale rekenkunde voor de gast en de Lindner Hotels & Resorts laten een positieve indruk achter bij volledig tevreden gasten.

 

De oplossingen van Concardis voor Lindner Hotels AG:

Vraag uw offerte aan!

Wilt u een aanbod dat bij uw bedrijf past? Onze klantenadviseurs nemen graag contact met u op voor u een goede offerte. Vul eenvoudig het onderstaande formulier in.