Offerte aanvragen

Winkels: +4969 7922 2095

Internetwinkels: +69 7922 4059

Klantenservice

Over Concardis

Concardis behoort tot één van de toonaangevende aanbieders van betalingsdiensten in Europa. Voor ongeveer 102.000 klanten is Concardis de partner bij uitstek bij de realisatie van efficiënte betalingssystemen. Wij bieden onze klanten intelligente oplossingen voor steeds veeleisender wordende taken in het niet-contante betalingsproces.

Off-line en on-line-bedrijven groeien steeds meer samen, internationale aan- en verkopen nemen toe, producten en diensten moeten een toegevoegde waarde hebben. De rol die betaling voor de handel en dienstverlenende bedrijven speelt, verandert zo ingrijpend: betalingssystemen moeten vandaag de dag meer kunnen dan alleen het betalingproces aan de kassa afwikkelen. Betaling is bij veel winkels tot een kritieke succesfactor geworden. In de optimalisatie van deze factor zijn wij gespecialiseerd.

Wij bieden onze klanten hoogwaardige en verkoopkanaaloverschrijdende oplossingen aan voor zakendoen met fysieke aanwezigheid, postorderbedrijven en e- en m-commerce. Wij adviseren onze klanten en helpen hen om de beste oplossing te vinden en te implementeren. Onze basis: meer dan 30 jaar ervaring met betalen en een grondig inzicht in de business van onze klanten.

Cijfers en feiten

Vertrouwen speelt bij het betalen voor klanten en handelaren een centrale rol. Dagelijks vertrouwen onze klanten op de veiligheid van onze systemen, de kracht van onze oplossingen en de expertise van onze medewerkers. In cijfers betekent dit:

Financiële resultaten 2017

Transactievolumes

 

 

Interacties

 

 

Omzet

 

 

Medewerker

 

 

Status: 31.12.2017, geconsolideerde kerncijfers Concardis GmbH en Cardtech GmbH